WERKWIJZE

Besparen op indirecte kosten? Uw cashflow en EBIT verbeteren? Uw aankoopstrategie optimaliseren? Noma Consultancy is uw expert in duurzame kostenverlaging met een track record bij internationale bedrijven. Onze kennis van strategisch procurement passen we toe bij middelgrote en grote ondernemingen. Wij realiseren kostenbesparingen met onmiddellijk effect in een ‘no cure, no pay’-methode. Zo werken wij graag!

Maak kennis met onze werkwijze, getest en goedgekeurd door onze klanten.

send

1 | Kick-off & Koffie

Tijdens onze eerste kennismaking bespreken we uw aankoopprocedures en analyseren we (highlevel) uw uitgaven. Kunnen we fikse besparingen realiseren op uw indirecte kosten? Dan zijn we een match!

send

2 | Inventaris & Inzicht

We ontleden uw indirecte kostenposten met het oog op besparingen. Telecom, fleet, kantoorartikelen, cleaning, verzekeringen, energie, marketing, … We inventariseren welke kosten we kunnen optimaliseren.

send

3 | Audit & Advies

Waar van toepassing lichten we uw aankoopprocedures door. Welke contracten zijn er lopende? Is er een procedure of aankoopstrategie? We formuleren ons advies over het plan van aanpak en valideren de scope.

send

4 | Scan & Structuur

We evalueren de huidige leveranciers en scannen de markt op zoek naar nieuwe leveranciers. Prijs is belangrijk, net zoals dienstverlening en kwaliteit. Ons uiteindelijke doel is de ‘total cost of ownership’ of TCO verlagen.

send

5 | Visie & Validatie

Gebaseerd op onze scan, ontwikkelen we een op maat gemaakte, innovatieve visie om bedrijfskosten te besparen op lange termijn. Dit is een cruciale stap in het proces en gebeurt steeds in overleg met de klant.

send

6 | Implementatie & Input

Tot slot is er de activatie van de nieuwe aankoopvoorwaarden en leveranciers. Wij houden de vinger aan de pols om te checken of de nieuwe partners en leveranciers alles correct implementeren.

WERKWIJZE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x