Opstarten van een aankoopafdeling

U bent als onderneming gegroeid en heeft nood aan een professionele procurement- of aankoopafdeling. U wilt uw uitgavenbeheer verbeteren en uw aankopen stroomlijnen om hogere marges te behalen. U bent op zoek naar de best practices en procurement tools voor een kickstart van uw aankoopafdeling.

Waarom investeren in een aankoopafdeling?

Door de installatie van een aankoopafdeling en het uittekenen van een heldere aankoopprocedure gaat u strategisch nadenken over uw aankoopbeleid. Zo krijgt u meer controle over uw kosten en wordt er minder aangekocht op buikgevoel. Een procurement-team kan niet alleen bedrijfskosten besparen, maar ook waarde creëren voor uw onderneming én de maatschappij. Denk maar aan duurzame aankopen, productinnovatie, slim stockbeheer, het verkleinen van de footprint, enz.

Installatie van uw aankoopafdeling >> snel up and running!

Zoekt u een procurement expert die de installatie en optimalisatie van uw aankoopafdeling in goede banen leidt? Noma Consultancy heeft jaren ervaring en schuift graag mee aan tafel om te luisteren naar uw noden. Wij analyseren en activeren uw aankoopafdeling om snel up and running te zijn. Wij voorzien de nodige opleidingen, installeren de professionele tools en tekenen een volledig ‘procure to pay process’ uit.      

  • Analyseren van uw huidige kosten, leveranciers, contracten
  • Uittekenen van de aankoopstrategie & best practices
  • Optimaliseren van het ‘procure to pay process’
  • Digitaliseren van tools en processen
  • Opleiding & coaching van medewerkers 

Altijd een win-win >> No cure, no pay!

Voor de begeleiding en opleiding van procurement medewerkers werken wij met een vaste consultancy fee per halve en hele dag. Daarnaast bekijken wij of we uw indirecte kosten kunnen verlagen in een ‘no cure, no pay’-methode. Boeken wij geen succes? Dan kost het u niets. Realiseren wij strategische kostenbesparingen voor uw bedrijf? Dan is dit voor beide partijen een win-win!  

Meer items Opstarten van een aankoopafdeling

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x