Uw indirecte kosten verlagen

Van beveiliging tot brandstof, van telecom tot transport, van vertalingen tot verzekeringen, van interim tot industriële reiniging. Indirecte kosten zijn noodzakelijk voor de goede werking van uw onderneming. Maar de optelsom van deze ‘kleine’ facturen wordt vaak onderschat. Indirecte kosten wegen vaak flink door in uw financiële eindbalans en kunnen uw cashflow en EBIT onder druk zetten.

Hoeveel controle heeft u op uw indirecte kosten?

Bedrijfsleiders en financieel directeurs zijn zich dikwijls sterk bewust van hun directe kosten. Hoewel      indirecte kosten 30 % van de totale kosten kunnen bedragen, worden deze vaak minder actief gemanaged. Gevolg is dat men vaak te veel betaalt voor een groot aantal categorieën

Indirecte aankopen worden doorgaans minder gestructureerd beheerd, ook door het ontbreken van duidelijk afgelijnde aankoopprocessen. Bovendien is de markt continu in beweging waardoor u betere tarieven kan negotiëren, maar dat vraagt tijd, focus en visie. Wij kunnen u in deze activiteit volledig ontzorgen zodat u zich kan bezig houden met uw kernactiviteiten.

De optimale strategie voor elke categorie >> More for less!                 

Noma Consultancy licht uw indirecte uitgaven en contracten door en analyseert waar u kan besparen. Geen pure data audit, wel een 360° approach waarbij we in constructief overleg gaan met alle betrokken stakeholders. We creëren transparantie in uw non-core kosten en reiken innovatieve, realistische en implementeerbare strategieën aan die uw bedrijfskosten verlagen op korte en lange termijn.                    

Altijd een win-win >> No cure, no pay!

Dankzij het ‘no cure, no pay’-model, werken wij op resultaat. Boeken wij geen succes? Dan kost het u niets. Realiseren wij strategische kostenbesparingen voor uw bedrijf? Dan is dit voor beide partijen een win-win!


Meer items Uw indirecte kosten verlagen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x